Nieuws

Havatec sponsort een interactief projectiemiddel voor Kinderdagverblijf de Boshoeve en Kinderdagverblijf Bij de Boerderij

Havatec is graag betrokken bij haar personeel en de maatschappij. Medewerkers kunnen dan ook sponsorverzoeken met een maatschappelijk belang indienen. Lees hieronder het sponsorproject van vijf van onze collega’s.

Onlangs werd een door Havatec gesponsord interactief projectiemiddel in gebruik genomen op de Kinderdagverblijf de Boshoeve en Kinderdagverblijf Bij de Boerderij in Nieuw-Vennep en Sassenheim. Dit systeem maakt het mogelijk met projectie op de vloer of op tafel prachtige, bewegende beelden te laten verschijnen. De gebruikers kunnen op de beelden reageren door er over heen te bewegen. Waar gewenst wordt dit ondersteund door mooie geluiden en muziek. Het systeem wordt ingezet voor kinderen op de kinderdagverblijven en cliënten voor de dagbesteding. Overigens kan het systeem ook voor andere groepen mensen worden ingezet, zoals mensen met dementie.

Havatec draagt met dit sponsoringsprogramma voor haar medewerkers graag bij aan initiatieven, waarin de kernwaarden van de onderneming, Betrouwbaarheid, Innovatie en Servicegerichtheid (BIS) mooi terug te zien zijn.